Turku

Tuubi on Turun kaupungin koulujen yhteinen julkinen julkaisualusta. Kirjautumalla omilla OPAS-tunnuksillaan opettajat voivat lisätä palveluun sisältöä ja oppilaat voivat kommentoida sisältöä. Videoiden lisääminen Tuubiin toimii tällä hetkellä siirtämällä video ensin YouTubeen ja sitten lisäämällä sisältö Tuubiin käyttämällä YouTube-videon osoitetta.

Statusmeddelande

Tack för din röst.

Rasisti on pahisti! -nettivideoskaba

Yhteiset lapsemme ry:n järjestämässä kilpailussa parhaat rasisminvastaiset videot palkitaan videokameralla. Osallistu siis ennen 30.9.!

Katso kisan traileri: http://www.youtube.com/watch?v=6aZ90qlxN8Q
Lisätiedot http://www.olerohkeajareilu.fi/skaba/

Tee oma video ja kerro mielipide, kokemus tai tarina rasismista ja siihen puuttumisesta. Videon voi tehdä monella tapaa: näyttele itse, tee animaatio tai vaikka nukketeatteria – kuvata voi kännykälläkin! Videon voi tehdä yksin tai ryhmässä. Skaban voittajavideo palkitaan marraskuussa juhlagaalassa Helsingissä. Voittajille luvassa kolme huippuluokan videokameraa!!!

Kolme kilpailusarjaa
1) 6–12-vuotiaat
2) 13–17-vuotiaat
3) 18–25-vuotiaat

Valitse oma sarja ja sit vaan kuvaamaan!

Miten osallistun?
• Video on tehtävä sääntöjen puitteissa. Säännöt löytyvät täältä: http://www.olerohkeajareilu.fi/skaba/ (lue PDF)
• Kaikki sääntöjen mukaan toteutetut, ajoissa palautetut videot osallistuvat kilpailuun.
• Kampanjan videokilpailun järjestäjätiimi pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailusääntöihin.

Lähetetyn kilpailuvideon mukana on pakollista lähettää lisätiedot (ks. kohta 12). Koska videoita tullaan esittämään mm. eri tapahtumissa ja medioissa, on erittäin tärkeää, että videon tekijäryhmän vastuuhenkilö varmistaa kirjallisesti kaikilta videossa esiintyviltä kuvausluvan. Alaikäisten esiintyjien kohdalla kuvausluvan myöntää aina huoltaja.

Teksti: Terhi Hannula, Turun kaupunginkirjasto / Lukuinto-hanke ja olerohkeajareilu.fi

Peukutettu
3423

Galleria

Logga in för att kommentera