Turku

Tuubi on Turun kaupungin koulujen yhteinen julkinen julkaisualusta. Kirjautumalla omilla OPAS-tunnuksillaan opettajat voivat lisätä palveluun sisältöä ja oppilaat voivat kommentoida sisältöä. Videoiden lisääminen Tuubiin toimii tällä hetkellä siirtämällä video ensin YouTubeen ja sitten lisäämällä sisältö Tuubiin käyttämällä YouTube-videon osoitetta.

Sukat

Tein sukat, koska palelen usein varpaista ja sääristä. Väri valintani oli selkeä, sillä en halunnut valkoisia tai mustia, mutta niiden oli tärkeä sopia kaikkiin väreihin. Käytän sukkia kotona, koska ne eivät mahdu kenkiini. Halusin sukkien pintaan jotain kuviota ja päädyin lettikuvioon. Letti oli mukavan helppoa ja siitä tuli kivan näköistä, mutta halusin siihen vielä jotain mitä muilla ei olisi. Siksi tein yksinkertaisen nyörin jonka päihin kiinnitin pienet siniset tupsut. Ainoa ongelmani (joka kyllä oli aika iso) oli, että toisessa sukassa käsialani oli paljon kireämpi ja en voinut kaventaa niin paljon, jolloin jalkapöydän ja nilkan kohdasta löysempi. Ongelmasta huolimatta sukkani onnistuivat oikein hyvin.

Hannele 7c.

565

Katso myös nämä

Luostiksen aamuradio

iPadminien käyttökokemuksia 7C-luokalta

Luostisradio

Ruokalahenkilökunnan haastattelu

Valinnaisaine-esittely: Musiikki

Luostarivuoren TVT-ryhmän tekemä valinnaisaine-esittely: Musiikki

Luostisradio

7-luokkalaisten haastattelu

Pitsineulekaulahuivi

Tein ensimmäistä kertaa elämässäni pitsineulekaulahuivin. Opin pitsineulen nopeasti, mutta alussa tein koko ajan virheitä. Kun olin...

Galleria

Kommentit

ssxxxx
Ihan kun kaupasta ostetut, niin hienosti tehty. Vaikka oma tekemä on aina paras. Se tulee ilmi noissa sukissa.
Kirjaudu sisään lähettääksesi kommentteja