Turku

Tuubi

Tuubi on Turun kaupungin koulujen yhteinen julkinen julkaisualusta.

Kirjautumalla omilla OPAS-tunnuksillaan opettajat voivat lisätä palveluun sisältöä. Oppilaat voivat kirjautumalla kommentoida sisältöä.

Videoiden lisääminen Tuubiin toimii tällä hetkellä siirtämällä video ensin YouTubeen ja sitten lisäämällä sisältö Tuubiin käyttämällä YouTube-videon osoitetta.

Helkan neule

En ole koskaan ennen tehnyt minkään laisia lapasia, mutta tänä syksynä olen tehnyt kokonaiset 2 paria la-pasia. Ihka ensimmäiset lapaseni ovat yllä olevassa kuvassa. Ne olisi mielestäni ollut liian tylsät ilman palmikko kuviota. Ensin pelkäsin että palmikko olisi kamalan vaikea tehdä, koska en koskaan ennen ollut tehnyt sellaisia. Mutta kun opettaja neuvoi ja sain itsekin kokeilla palmikkoa kokeilutyöhön huomasin että ei se niin vaikeaa olekkaan. Ensimmäisen lapasen alareuna näyttää mielestäni hieman epämuodostuneelta mutta opettaja sanoi että se ei haittaa. Työn aikana ei ilmennyt mitään erityisiä ongelmia vaikkakin opettaja neuvoi minua kovin usein ja kyllä minä aina välillä tarvitsinkin apua. Kun tuli kaventamisen aika tarvitsin jälleen kerran apua. Kun sain ajatuksesta kiinni sekin alkoi sujua. Ja ei aikaakan kun huomasin jo olevani siinä tilanteessa kun opettaja kuvasi valmiita lapasiani.

320

Katso myös nämä

Mannequin challenge Luostarivuori 9 lk

Luostarivuoren ysiluokat tekivät Mannequin challengen itsenäisyyspäiväjuhlassa 2.12.16

Luostisradio

Haastattelu jatko-opinnoista

Talvirakkaus

Animaatio sarja 3-6 lk

Luostiksen Tipu

Videossa esitellään muutaman viikon ikäisen Pepsi-tipun elämää Luostarivuoren koulussa.

Pikkusiskon tiheys

8G:n oppilaat Nyyti Haapala ja Tea Laine opettavat havainnollistavasti demonstroiden miten voit määrittää esim. pikkusiskon tiheyden....

Galleria

Kommentit

ssxxxx
hienot lapaset. haluaisin itse tuollaiset
Kirjaudu sisään lähettääksesi kommentteja