Turku

Tuubi on Turun kaupungin koulujen yhteinen julkinen julkaisualusta. Kirjautumalla omilla OPAS-tunnuksillaan opettajat voivat lisätä palveluun sisältöä ja oppilaat voivat kommentoida sisältöä. Videoiden lisääminen Tuubiin toimii tällä hetkellä siirtämällä video ensin YouTubeen ja sitten lisäämällä sisältö Tuubiin käyttämällä YouTube-videon osoitetta.

Vasaramäen koulu

Meidän yhtenäiskoulumme koostuu ala- sekä ylä-koulusta. Koulumme sijaitsevat mäen päällä, joita ympäröi metsä. Koulumme lähialueella sijaitsee hyvät liikuntamahdollisuudet kuten ala-koulullamme on oma jalkapallokenttä ja lähellämme sijaitsevat talvella hyvät hiihtoladut. Tämä on varmasti ainakin yksi syy siihen miksi koulumme on liikuntapainotteinen. Ala-koulussamme on liikuntalinja johon voi pyrkiä jo toisella luokalla. Ylä-koulussamme liikuntalinja jatkuu, jakautuen esimerkiksi jalkapallolinjaan, tanssilinjaan sekä yleislinjaan.

Yhteiskoulussamme on n. 500 oppilasta, joista n. 180 on ala-koulussa. Alakoulussamme on upea kirjasto, josta on helppo lainata esim. lukudiplomi kirjoja, sekä tietenkin myös ihan tavallisia kirjoja. Siellä järjestetään myös silloin tällöin kirjaesittelyjä joka innostaa nuoria lukemaan.

Kirjoittanut: Emilia ja Enni 7B