Turku

Tuubi on Turun kaupungin koulujen yhteinen julkinen julkaisualusta. Kirjautumalla omilla OPAS-tunnuksillaan opettajat voivat lisätä palveluun sisältöä ja oppilaat voivat kommentoida sisältöä. Videoiden lisääminen Tuubiin toimii tällä hetkellä siirtämällä video ensin YouTubeen ja sitten lisäämällä sisältö Tuubiin käyttämällä YouTube-videon osoitetta.

Raunistulan koulu

Koulumme sijaitsee Raunistulassa, ison kukkulan päällä. Koulu on iso ja pihat ovat laajat. Käytössä on ylä- ja alapiha, ja aivan vieressä on tekonurmikenttä. Rakennus on korkea, ja siinä on neljä kerrosta, joiden lisäksi kerrosten välissä on tasanteita.
Oppilaiden lisäksi talossa työskentelee esikoulu. Koulun viides- ja kuudesluokkalaiset ovat pääsääntöisesti yläkoulun puolella, joten koulussa opiskelee oppilaita eskareista neljänteen luokkaan. Raunistulassa toimii myös matematiikkaluokkia, kolmannesta luokasta kuudenteen luokkaan asti.
Koulussa on oma oppilaskunnanhallitus, joka on toiminut koulussamme pari vuotta. Täällä on myös joustavan alkuopetuksen luokat, sekä erityisopettajia.
Nykyinen koulurakennus on rakennettu vuonna 1932. Koulumme on kuitenkin ollut aiemmin kansakoulukäytössä, jolloin koulussa oli useampi yksikkö. Oppilaita koulussamme on noin 630.

Nenna

Sivut