Turku

Tuubi on Turun kaupungin koulujen yhteinen julkinen julkaisualusta. Kirjautumalla omilla OPAS-tunnuksillaan opettajat voivat lisätä palveluun sisältöä ja oppilaat voivat kommentoida sisältöä. Videoiden lisääminen Tuubiin toimii tällä hetkellä siirtämällä video ensin YouTubeen ja sitten lisäämällä sisältö Tuubiin käyttämällä YouTube-videon osoitetta.

Puolalan koulu

Puolalan koulu sijaitsee vanhassa, juuri remontoidussa arvorakennuksessa Turun ydinkeskustassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Osittain Puutarhakadullakin sijaitseva Puolalanmäen lukio on Suomen parhaimmistoa. Koulumme on varustettu huippuluokan teknologialla. Meillä on neljä erikoisluokkaa ja hyvin älykäs normiluokka. Kielitarjonta on vertaansa vailla. Voit valita venäjän, saksan tai englannin kieliluokan ja monen muun kielen väliltä. Turun ja jopa Suomen parhaat musiikkiluokat löytyvät meiltä. Koulussamme vallitsee hyvä henki. Oppilaiden ja opettajien välillä voi kuulla puhuttavan säästä, politiikan ihmeistä ja salkkareiden juonikäänteistä.

Jokainen Puolalan koululainen pääsee jollekin reissulle. Koulumme oppilaat pääsevät leirikouluun ja muihin opetukseen liittyville matkoille, sekä ulkomaan matkoille, mm. tänä vuonna musiikkiluokka on lähdössä Luxemburgiin. Kaksi kertaa vuodessa järjestetään bändikatselmus, missä seuraamme loistokkaita yläkoulun ja lukion bändejä. Oppilaskunnan ja tukioppilaiden toiminta järjestää piristystä arkipäivään.

Kirjoittajat: Oppilaskunnan hallituksen jäsenet Anna Vänttinen, Petteri Arponen, Aune Nuyttens ja Aleksi Laaksonen

Sivut