Turku

Tuubi on Turun kaupungin koulujen yhteinen julkinen julkaisualusta. Kirjautumalla omilla OPAS-tunnuksillaan opettajat voivat lisätä palveluun sisältöä ja oppilaat voivat kommentoida sisältöä. Videoiden lisääminen Tuubiin toimii tällä hetkellä siirtämällä video ensin YouTubeen ja sitten lisäämällä sisältö Tuubiin käyttämällä YouTube-videon osoitetta.

Nummenpakan koulu

Koulumme on keltainen ja iso. Siinä on neljä pääovea ja se on leveä. Käytämme samaa pihaa Katariinan koulun kanssa, meidän piha siis koostuu kahdesta koulusta eli Nummen ja Katariinan kouluista. Meidän pihalla on esimerkiksi kiipeilyteline. Talvella pihalla on iso lumi kasa. Koulumme on vanhan kirkon, Katariinan kirkon vieressä. Koulumme on tosi sokkeloinen. Sisätiloissa on pitkiä käytäviä ja neljä kerrosta. Sisätilat ovat tosi isot. Kakkoskerroksen ja kolmoskerroksen välissä on Nummenmäen historian valokuvia, esimerkiksi jään louhintaa ennen vanhaan ja vanhanaikainen puukoulu.

Koulussamme on vinttiluokka, joka on melko kuuma ja tunkkainen, onneksi siellä ei pidetä tunteja enää. Se on vanha kuvisluokka.
Vieressämme on vanha kirkko ja Katariinan koulu, joka on melko uusi. Meillä on valtava liikuntasali ja hassut pukukopit.

Nummen oppilaskunnan hallituksesta:
Taavi, Jere, Ali, Lauri, Diyar, Saara, Emilia, Kanella, Saara, Nina

Sivut