Turku

Tuubi on Turun kaupungin koulujen yhteinen julkinen julkaisualusta. Kirjautumalla omilla OPAS-tunnuksillaan opettajat voivat lisätä palveluun sisältöä ja oppilaat voivat kommentoida sisältöä. Videoiden lisääminen Tuubiin toimii tällä hetkellä siirtämällä video ensin YouTubeen ja sitten lisäämällä sisältö Tuubiin käyttämällä YouTube-videon osoitetta.

Luostarivuoren koulu

Luostarivuoren koulu

Koulumme on Turun suurin ja se koostuu kolmesta erillisestä yksiköstä: Luostarivuoresta sekä Martin ja entisen Kerttulin koulun ala-asteista. Koulussamme on persoonallisia ja tunnettuja julkkisoppilaita ja henkilökuntaa, jotka tulevat hyvin toimeen keskenään. Usein. 130-vuotiaassa koulussamme on ennen toiminut tyttölyseo. Päärakennuksessa sijaitseva lukiomme on kirkkaasti Turun paras, ja yksi Suomen parhaista. Erityispainotteisia luokkia on 5 ja tulevilla seiskoilla on joihinkin niistä kovakin kilpailu. Linnamainen koulurakennuksemme on 86-vuotias punatiilinen jättiläinen vuoren päällä.

Samppalinnan puistossa keväisin rusketumme ja järjestämme jokavuotisen Puistorock- tapahtuman, joka on kevään kohokohta. Talvella pidämme itsenäisyyspäivätanssiaiset Caribiassa. Virheettömästä ja rikkaasta maineesta huolimatta täällä on myös ihan normaaleja oppilaita. Ainakin pari. Luostiksessa oppilaiden kaveripiirit eivät ole vain luokkien sisäisiä, vaan ulottuvat muille luokka-asteille ja muihinkin kouluihin.

Kirjoittajat: oppilaskunnan hallituksen jäsenet Anna Busk ja Vincent Kinnunen

Sivut