Turku

Tuubi on Turun kaupungin koulujen yhteinen julkinen julkaisualusta. Kirjautumalla omilla OPAS-tunnuksillaan opettajat voivat lisätä palveluun sisältöä ja oppilaat voivat kommentoida sisältöä. Videoiden lisääminen Tuubiin toimii tällä hetkellä siirtämällä video ensin YouTubeen ja sitten lisäämällä sisältö Tuubiin käyttämällä YouTube-videon osoitetta.

Lausteen koulu

Usein ihmiset kirjoittavat kouluistaan näin ”Koulumme on mahtava, ihan paras!” tai jotakin tähän suuntaan. Jotkut saattavat tosissaan olla tätä mieltä koulustaan, mutta usein kehuilla kalastellaan vain hyväksyntää opettajilta tai joltakin muulta.

Mielestämme koulumme on hyvä, mutta jokaisessa koulussa on aina parantamisen varaa. Koulussamme on vikoja ja puutteita, mutta silti tämä on koulu jossa oppilailla on hyvä ja turvallinen opiskeluympäristö. Emme usko että kukaan voi tosissaan olla sitä mieltä että missään koulussa ei ole parannettavaa. Koulu on aina koulu, eikä mitään muuta. Koulun tarkoitus on mm. avartaa oppilaiden näkemyksiä tulevasta ja miettiä miten parantaa maailmaa.

Koulun parannusajatus toimii ikään kuin harjoituksena tuleville aikuisille, jotka voivat toiminnallaan vaikuttaa yhä enemmän ja enemmän maailman parantamiseen.

Riittävät aktiviteetit, suuri ja siisti piha-alue sekä hiekkakenttä takaavat sen etteivät koulumme oppilaat raahaudu kouluun sillä mielellä että haluan koulupäivän olevan pian ohi. Koulussamme on hyvä ja avaramielinen henki. Ketään ei tuomita tai syrjitä. Koulussamme on kummitoimintaa, mukavia opettajia ja toimiva oppilaskunta.

Koulumme ei ehkä ole paras, mutta koulumme on meille tärkeä ja aiomme pitää siitä hyvää huolta jatkossakin.

c) Kaddy ja Maija

Sivut